Skip to main content

Blogi

Olen Sanna-Kaisa, hauska tutustua! 

Voisin kuvailla itseäni oman elämäni Peter Paniksi, Peppi Pitkätossuksi ja Vili Vilperiksi. Ikuinen optimisti, vähän pilkettä silmäkulmassa, sopivasti mielikuvitusta ja ripaus aitoa elämän makuista meininkiä, niitä kaikkia tästä tyypistä löytyy. 

Pohjalaisuus on yksi persoonani kantavista tekijöistä, jonka avulla kalastetaan vaikka käsin PRKL! Tulen Pohjanmaan ytimestä, eli Laihialta, jossa synnyin kolmisenkymmentä vuotta sitten. Kuulostaa paljolta, mutta tosiasiassa tässähän alkaa vasta ymmärtämään elämästä alkeita. Yrityksenikin juontaa juurensa Laihian perämetsiin, pieneen peltotilkkuun, josta kirjoittelin enemmän Mialon tarina -postauksessa. 

Nuorempana opiskelin itselleni ammatin, joka oli hyödyllinen: julkisoikeuden maisteri. Teinkin näitä töitä Maaseutuvirastossa kuutisen vuotta, mutta sydämeni haikaili toisenlaisiin töihin. Toisaalta, ratkoin tuolloinkin työssäni ongelmia, joita teen nytkin. Ainoastaan näkökulma on eri. Päädyin jäämään opintovapaalle ja seuraamaan omia unelmiani Turkuun, jossa opiskelin mainonnan suunnittelijan, tarkemmin Art Directorin koulutuksen itselleni. Virkamies, josta tulikin luova suunnittelija?! Kuulostaa hullulta, mutta niin minä vähän taidan ollakin. Silloin, kun elämä tarjoaa tilaisuutta, kannattaa siihen tarttua!

Visuaalinen puoli on ehdottomasti vahvuuteni. Rakastan valokuvausta ja tykkään luoda visuaalisesti kaunista kaikesta mitä teen. Pidän myös siitä, että pystyn auttamaan muita toteuttamaan heidän intohimojaan eteenpäin esimerkiksi markkinoinnin keinoin. 

Semmoinen tyyppi täällä.

<3: Sanna-Kaisa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Palaa blogisivulle!

Rohkeasti vaan, mä olen kiva!
  • hello@mialo.fi
  • +358 50 305 5648

© Luova toimisto Mialo 2020

Tietosuojaseloste


Facebook


Instagram


Linkedin

Leave a Reply