Skip to main content

Blogi

Tulevana syksynä tulen järjestämään koulutuksia yrityksille Laihialla, Pohjanmaalla. Ensimmäinen koulutusilta on jo parin viikon kuluttua, jossa käsitellään sosiaalista mediaa ja yrityksenä sielä toimimista.  Koulutusillan aiheena on:Yrityksenä somessa – Miksi ja miten? MISSÄ JA MILLOIN:
torstaina 8.10.20 klo 18-20
Ruutin Kartanossa
Kaarluomantie 212, 66400 Laihia KENELLE:
Yksin – ja pienyrittäjille sekä muille tahoille, jotka kaipaavat apua sosiaalisen median perusteisiin. MITÄ:
Monille meistä sosiaalinen media on tuttu paikka henkilökohtaisesta elämästä, mutta miten toimintatavat muuttuvat, kun toimit siellä yrityksenä? Mitä asioita sinun tulisi osata ottaa huomioon? Tavoitteeni on avata sinulle sosiaalisen median maailmaa (Facebook ja Instagram) ja sen toimintaperiaatteita niin, että ymmärrät sen mahdollisuudet ja rajoitteet, jolloin oma työtaakkasi sosiaalisen median kanssa helpottuu. Koulutukseni antaa vastauksia ja vinkkejä mm. tällaisiin kysymyksiin:Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun toimii yrityksenä somessa?
Mikä on somen algoritmi ja miten se toimii? Miksi minun pitäisi tietää tästä jotakin?
Miten Facebookin ja Instagramin logiikka muuttuu, kun kyseessä ei olekaan henkilökohtainen tili, vaan yrityksen tili?
Onko yritykseni pakko olla somessa?
Missä kanavissa yritykseni kannattaa olla?
Mitä hyötyä somessa olemisesta on? Onko siinä jotain haittaa?
Ja mikä tärkeintä: miten tavoitan asiakkaani somessa? Koulutus pidetään vuorovaikutteisena ja avoimena. Istumme koulutuksessa väljästi ja huolehdimme turvaväleistä. HUOM! Koulutus ei ole varsinaisesti Facebookin tai Instagramin käyttökoulutus, vaikka perusteita ovatkin ja käyttöä sivutaan koulutuksessa moneen kertaan. On hyvä, jos Facebook ja Instagram tai muut sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja jo ennestään mutta se ei ole välttämättömyys. KOULUTUKSEN HINTA:
69 € + alv. 24 % sisältää koulutuksen, kahvin/teen ja pikkupurtavan. ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu 6.10.2020 mennessä sähköpostitse sanna-kaisa@mialo.fi tai puhelimitse 050 3055 648. Saat sähköpostiisi laskun, jonka maksu on sitova ja toimii samalla sitovana ilmoittautumisena koulutukseen. Paikkoja rajoitetusti, joten toimi ripeästi, ettei paikat mene sivu suun! Nähdään Ruutin Kartanossa! 🙂 Jäikö jokin asia mietityttämään? Kysy sähköpostilla tai puhelimitse: sanna-kaisa@mialo.fi tai 050 305 5648. Tapahtuma löytyy myös Facebookista: https://fb.me/e/cs19rLuCz 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Palaa blogisivulle!

Rohkeasti vaan, mä olen kiva!
  • hello@mialo.fi
  • +358 50 305 5648

© Luova toimisto Mialo 2020

Tietosuojaseloste


Facebook


Instagram


Linkedin